Gå tilbake til nettstedet

ET GODT ÅR FOR GRANSTUNET

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Careless/Brandbu Røde Kors hjelpekorps

Ved slutten av et kalenderår er det på sin plass med en oppsummering av månedene som er
gått. Senterleder på Granstunet, Silje Nordli, er godt fornøyd med året og ser fram mot det neste. Med økning i omsetning og kundetall, kan hun konkludere med at det har vært et godt år, særlig med tanke på at mange har fått mindre å rutte med. -Vi er godt besøkt av både fastboende og såkalte «hyttekunder», og jeg synes at hadelendingene er flinke til å støtte lokalt næringsliv, sier senterlederen, som har vært med på både nyåpning og jubileer i 2023.

broken image

«Gavetreet» på Granstunet har allerede fått mange bidrag, og her har medlemmer i Brandbu Røde Kors Hjelpekorps fått med seg både ordfører Gunn Elisabeth Alm Thoresen (nr. 2 fra høyre) og senterleder Silje Nordli (nr. 2 fra venstre) under markeringen av starten på hjelpeaksjonen.

Influenser Sara EmilieTandberg åpnet sin nye butikk «Careless» 17. november. Som ventet ble
åpningsdagen et herlig kaos. En førstedagsomsetning på nesten 340 000 kr sier sitt! Butikken fører kjoler, badetøy, undertøy og nattøy for damer. Klær til barn og noe til mannfolk vil komme til etter hvert. Et flott supplement til butikkmiksen, som trolig vil trekke enda flere kunder til Gran.

To forretninger har markert ettårs-jubileum i år. «Comeback» og «Zavanna» startet opp i fjor,
og innehaverne melder om god respons og tilfredsstillende resultater.

Gullsmedbutikken Lille Gullkorn hadde for kort tid siden reåpning, etter en periode med oppussing og utvidelse. De har innlemmet 80 m2 i sine lokaler, og er strategisk godt plassert ved inngangspartiet i nord. Det er bare én ting å si om den «nye» butikken: Bærre lækkert!

broken image

Det var en hektisk åpningsdag for de ansatte på Careless fredag 17. november. Disse damene slo inn til sammen kr 338.000 på kassaapparatet!

Juleaktiviteter

Brandbu Røde Kors Hjelpekorps oppfordrer folk til å gi gaver til barn som trenger det. Et juletre i andre etasje vil være en påminnelse om dette. Hent et ønske fra treet og levèr din pakke hos «Comeback» helt fram til 15. desember. Les mer om dette på Granstunets facebook-side.

 

- Vi vil ha koselige små aktiviteter i senteret i tida framover, og 13. desember blir det Lucia-tog med
barn fra Fagerlund barnehage, forteller Silje.


- Alle på Granstunet vil takke kundene for hyggelige besøk i 2023 og ønske velkommen til en god julehandel på senteret. Selvsagt håper vi å se dere ofte også i det nye året. Vi vil samtidig benytte anledningen til å ønske alle en riktig fin julehøytid! avslutter senterleder Silje Nordli på Granstunet.