Return to site

FÅ ET FORSPRANG MED DNB EIENDOM

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Eiendomsmeglerne Trine Skattum Rikoll og Simen Lokrheim i DNB Eiendom Hadeland, vil presentere sitt spennende tilbud, «Forspranget». Det går i korthet ut på å gjøre alt klart for salg av din gamle bolig i god tid før du finner den nye drømmeboligen!

-Mange skyver bildetaking og verdivurdering foran seg i prosessen, og plutselig er sommeren gått. Når snøen ligger dyp, er det ikke lenger så aktuelt å ta gode bilder fra utemiljøet. Starter du salgsforberedelsene tidlig, blir det mindre stress når du har funnet din nye bolig og er klar for salg, sier meglerne, og bedyrer at tilbudet er kostnadsfritt. Trekker du deg fra avtalen før salget, betaler du ikke noe vederlag verken til megler, fotograf eller interiørveileder.

 

-Vi har Norges største boligkjøperregister og gir relevante kjøpere en sniktitt allerede før boligen din legges ut for salg. Dette øker sannsynligheten for større deltakelse på visningen. Vi gir deg også en verdivurdering, slik at du vet hva du har å rutte med når du plutselig finner boligen du har ønsket deg.

 

-Vår jobb er å bistå deg både i salgs- og kjøpsprosesser, og vi håper du vil benytte deg av det og teste ut vårt tilbud «Forspranget»! sier Trine Skattum Rikoll og Simen Lokrheim i DNB Eiendom (bildet).

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK