Gå tilbake til nettstedet

Feirer 10 år på Granstunet

Tekst og foto: GHH

Mye har skjedd i de siste 10 årene siden Anne Grethe Olsen åpnet Skin Tonic-parfymeriet på Granstunet i 2012, men det har vært en spennende utfordring. Selv om hun egentlig skulle nydt pensjonstilværelsen er det vanskelig å gi slipp. - Det blir en livsstil rett og slett, sier Olsen. 

broken image

 

20. april inviteres alle gamle og nye kunder til stor feiring på Skin Tonic på Granstunet. - Da blir det bobler i glasset, goodiebags og mange gode tilbud. Vi skal feire med en ny serie fra Filorga, og vil ha demo på både Filorga og Shiseido i løpet av dagen, forteller Olsen. 

Fra oppstarten tok det noen år å bygge opp butikken, men hun har hatt kjempegode trofaste kunder og kundemassen har bare økt. 

- Etter de to spesielle årene vi har hatt må jeg virkelig rose kundene som har vært trofaste og fått opp øya for at vi må handle lokalt. Det setter vi veldig pris på, sier Olsen. Hun gir også mye ros til medarbeiderne sine. 

- De har vært helt enestående alle sammen. Elisabeth Skaarud som jobber her nå er utdannet hudpleier og veldig dyktig i faget, forteller Olsen. Kundene som er innom butikken får alltid mer enn en hyggelig handel, det er mange som setter pris på faglige råd og veiledning om produkter - og det gir Anne Grethe og Elisabeth med glede.