Gå tilbake til nettstedet

Vårens solbrilletrender

Tekst og foto: Kari Isingrud

Noen vil bare beskytte øynene mot solen, mens andre vil være kul på café. Optiker Pål Bang i forretningen nord i Storgata på Gran har solbriller for ethvert behov.  

broken image

 Finn din stil! På bildet: Optiker Pål Bang med foreldreneAud Kari og Svein Ola Bang. 

- Vi har fått inn en god del vårnyheter, forteller Pål, og legger til at det ikke er så tydelige brilletrender lenger. Det handler først og fremst om å finne sin egen stil. Årets solbriller kommer i mange farger og fasonger, men uansett stil er det viktig at brillene har et effektivt UV-filter og at de dekker området rundt øynene godt.  

- Klassiske solbriller går aldri av moten og selger alltid bra, forteller Pål, og «raske» briller er fortsatt in. Han fremhever Oakley Sutro som gode solbriller for sport og fritid. Han har også et godt utvalg av solbriller til barn. Butikken har dessuten tilbud på Jean Paul solbriller med styrke. Det gjelder hele året. 

Pål forteller at det er god tilgjengelighet på briller, og han kan velge design fra alle verdenshjørner når han gjør innkjøp til butikken på Gran. Han har de populære brillemerkene, men kjøper også inn briller som ikke alle har.