Return to site

Feirer 10 år med Lille Gullkorn

Tekst Gran Handel og Håndverk Foto: GHH og Lille Gullkorn

I år har gullsmed Tone Kristiansen eid Lille Gullkorn i 10 år og det skal markeres 20.-23. april med ekstra gode tilbud til kundene. 

broken image

 

Smykkemoten nå i vår handler mye om farger. - Vi ser veldig mye gullforgylte smykker med fargede steiner eller farger på smykkene. Det ser vi også på klesmoten og det gjenspeiler seg i smykkene. Spesielt ser vi mye knall rosa og flaskegrønt, forteller Kristiansen. Hun har eid og drevet LilleGullkorn på Granstunet i 10 år, med både flere spennende merker og egenproduserte smykker. Den lokale Dynnasteinen har blitt gjort om til smykke så man kan gå med et stykke lokalhistorie rundt halsen.  

I tiden fremover nærmer vi oss bryllupssesong, noe som merkes hos gullsmeden. - Nå har vi litt større ørepynt som synes. Blant annet har vi fått inn Monstera-serien fra Belinda Jacobsen i sølv eller gullforgylt sølv. Det er norsk design fra Goldstory i Arendal som selger veldig bra. Det blir nok en del bryllup som tas igjen i år, og vi merker at folk ønsker store, fargerike smykker til feiringene sine, forteller Kristiansen. I tillegg er det flere barn som skal døpes og Kristiansen får flere bestillinger med gravering. 

- Nå er det også toåringer som skal døpes etter koronaperioden. Det er mye som har blittutsatt så det er veldig hyggelig at man begynner med feiringer igjen, sier Kristiansen. 

broken image