Gå tilbake til nettstedet

Nytt navn med lang historie

Tekst: GHH Foto: GHH og Vila

Match i Storgata får nytt navn 21. april, men beholder alt kundene har satt pris på i en årrekke. - Nå skal vi hete Linstad og i den forbindelse har vi valgt å pusse opp butikken før en heidundrandes åpningshelg. Da blir det veldig gode tilbud og overraskelser til kundene, forteller butikksjef Mikal Linstad. 

broken image

 

Navnebyttet har blitt veldig godt mottatt forteller Mikal Linstad. - Vi merker tydelig at folk er mer opptatt av det lokale og ønsker å handle lokalt. Nå når vi går ut av franchiseavtalen med Match står vi helt fritt til hvilke varer vi vil ha, og får masse innspill fra kundene på hva vi skal ta inn, sier Linstad og beroliger alle faste kunder om at butikken vil ha alle merker de har ført tidligere. 

- Vi synes det er skummelt å forandre på noe som fungerer bra, men vi ønsker å tilby noen flere merker enn tidligere. Nå har vi blant annet signert en avtale med Vila som vi tror kommer til å passe godt inn i butikken og vi får også inn buksemerket MAC, dette har vært svært etterspurt av våre kunder. Det gleder vi oss veldig til, sier Linstad og legger til at de ønsker enda flere nye merker inn i butikken. 

broken image

 

 

Linstad er veldig positiv for tiden fremover etter noen gode år på tross av pandemien. - I 2021 hadde vi vårt beste år på tross av at vi var stengt en måned. Vi økte omsetningen med over en million siden før pandemien og satt igjen med et godt resultat. Det har også vært veldig bra omsetning i vinter, forteller han. Mye tyder på at folk har blitt mer bevisst på å handle lokalt. 

- Vi ser at flere setter pris på god service og at butikkopplevelsen blir mer og mer verdt. Vi får blant annet fått mange nye kunder som har hytte på Lygna, og det synes vi har vært morsomt. Vi merker at de setter pris på servicen de får på Gran. I tillegg ser vi at mange folk har brent seg på dårlig handel på nett og ønsker å komme til en fysisk butikk. Det setter vi stor pris på, sier Linstad.