Pønk, rock & harde kår - 26.juni

Tre år, to barn, et hus på landet og enpandemi etter forrige plate er omsider Oslo Ess sitt sjette album ute og utendørskonsert på Harestua booket lørdag 26. juni. Kulturbruket Gamleskolen står bak sommerfesten hvor også Adam Douglas spiller med fullt band.  

broken image

OSLO ESS 

Tekstmessig slår Oslo Ess fortsatt fra fabrikkgulvet og oppover, og jakten på den store meningen og lykken fortsetter. Fortellerevnen til denne gjengen har fortryllet rockepublikum i over ti år nå, og på «Pønk, rock & harde kår» fortsetter bandet å skrive på sinkarakteristiske personlige måte med låter om ekteskap, venner som misterforeldre, barn, ja rett og slett voksenlivet som banker på døren.   

broken image

ADAM DOUGLAS 

Adam Douglas har lagt bak seg to studioalbum,ett livealbum og en lang rekke konserter land og strand rundt. 5. mars er det endelig tid for hans tredje fullengder, en midtlivsanalyse som har fått navnet «Better Angels». Og i den anledning blir det selvsagt også turné, og hva er vel mer naturlig enn å spille i hjembygda Harestua?   

Billetter til begge konsertene lørdag 26. junifinner du på KulturHadeland.no 

En Sommerdag på Hadeland - 7.august

En Sommerdag på Hadeland er en ny tradisjon som starter i 7 august i år. Et samarbeid mellom Asle Beck, Rebels Music og ToiToi Wien skaper en rolig dag utenfor Brovoll Skistue, et stort område med god plass. Her blir det konserter fra kl 15:00 og utover kvelden med Asle Beck og et knippe musikervenner han har.  En ujålete konsert med norske artister som synger norske låter.  Nærhet tilnaturen og lave skuldre er oppskriften på denne nye tradisjonen som skal vare i mange år. Billetter finner du på Kulturhadeland.no 

broken image

 

Nå blir det fest igjen - 13.og 14.august

Den 13. og 14. august er det klart for Randsfjordfestivalen på Jevnaker. 

- Vi har bestemt oss, vi vil arrangere. Folk fortjener en fest nå, derfor satser vi selv om det er usikkerhet rundt hvilke retningslinjer som vil gjelde i august. Vi føler oss uansett sikre på at viskal kunne klare å gjennomføre, men med noen forbehold i programmet, sier Espen Hagen som er festivalansvarlig i Stiftelsen Randsfjordfestivalen. 

broken image

På fredagen og dagtid lørdag vil det være aktiviteter, show og konserter for hele familien. De største forbeholdene vil nok gjelde aktiviteter på land, men badepark blir det garantert.  

- For å avslutte fredagskvelden blir det familiekonsert med artisten Ruben. Det gleder vi oss veldig til. Vi har fortsatt P3 Gull øyeblikket hans i 2019 fra The Twist på Kistefos Museum friskt i minne. Vi måtte bare få han tilbake til Jevnaker, smiler Hagen. 

broken image

Et annet kjent trekkplaster er showet til Vennebyen. Karakterene fra den kjente barne-TV serien vil stå på scenen lørdag, etterfulgtav show med Randsfjordfestivalens egen maskot, Tømmer-Truls, og tømmerløp på Randsfjorden. Det jobbes også med å få på plass en markedsplass med boder pålørdagen, forhåpentligvis med lokale matprodusenter. 

broken image

Festaften 

Festivalen avsluttes på vanlig måte med festaften for voksne– og det loves skikkelig trøkk. De gamle rockerne i CC Cowboys skal dele scenenmed fyrverkeriet Ida Maria, før kvelden rundes av med Norges beste liveband, Loveshack - som vil deg 80-tallet tilbake.  

- Kvelden vil også krydres med et par artistertil. En av dem er Thorleif Bratval fra Jevnaker. Han kommer med ny musikk ognytt band. Vi fikk en smakebit på frivilligfesten etter forrige festival og detvar veldig bra, røper festivalansvarlig og legger til at siste artist avsløres i løpet av sommeren. 

Store deler av programmet er dermed klart for Randsfjordfestivalen, men den frivillige stiftelsen jobber ikke bare med festival. I hele sommer drifter de Randsfjord badepark – en svær lekeplass med mange ulike sklier, madrasser, trampoliner og leker, som alle flyter på vannet. 

Vel verdt et besøk – både festivalen og badeparken. 

Gjentar suksessen - 21.august

Stein Torleif Bjella og Hedvig MollestadTrio er årets navn på Gigg i Gokk – en helt unik festivalopplevelse langt til skogs.  

broken image

Hvis du gikk du glipp av legendarisk Gigg iGokk for to år siden, da Raga Rockers og Ida Maria skapte magi i skogen, får du en ny mulighet lørdag 21. august.    

SteinTorleif Bjella er en av våre aller største visekunstnere, og vil passe perfekt i skogen på Åstjern. Han leverer melodier og historier med en spesiell formidlingsevne.  

Hedvig Mollestad Trio er ute med et nytt kritikerrost album som har høstet en rekke 6-ere. De blander rock, prog og jazz – et skikkeligfett live-band.  

Anton Ruud fra Harestua, med trio, spiller melodisk viserock med norske tekster – rått og sårbart.   

Arrangør for festivalen, Åstjern og Aleksandersen Lyd & Lys, lover en eksklusiv og velprodusert festival i trygge rammer. Festivalen går over én dag og med begrenset antall billetter.Det blir mulighet for parkering, telting eller overnatting i hytter. 

Kultur mot kreft - 28.august

Kultur mot kreft settes opp for 4.gang og denne gangen i Størenslunden Park i Brandbu. I år satser vi stort på et show som publikum sent vil glemme. Det vil bli lokale artister som Eli KristinHanssveen, GoodVibe Showteam, Musikklinja på Hadeland VGS og hele Norges WencheMyhre m/Band!  

Det kommer også en familie som skal fortelle sin historie om det å miste et barn til kreft.  

Lisa Tønne er konferansier.  

Sceneshowet er blitt oppgradert til noe av det største vi har sett på Hadeland til nå. Dette vil du ikke gå glipp av!  

Billetter slippes 20. mai og viregner med billettene forsvinner fort. Gjeldene smittevernregler blir selvsagt overholdt. 

broken image

broken image