Gå tilbake til nettstedet

FREMTIDSRETTEDE TANKER I VASSENDEN PARK

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Nord i Vassenden finner man Vassenden Park, med blant annet bygningsmassen etter Gran videregående skole, og det nye hjørnebygget i krysset der Storgata slutter. Her har de til sammen 11 500 kvadratmeter gulv å boltre seg på. Av disse er 6000 kvadratmeter utleid til næringslivet på Hadeland.

broken image

Edvall Martin Stenberg forteller om fremtidsplaner som gjelder flere bygg langs gamle Riksveg 4 på oversiden av eiendommen. Men at planene ligger på vent inntil miljøgata langs den gamle hovedfartsåren er klare. Vassenden Park har fått regulert området til sentrumsformål som gir dem anledning til å bygge inntil 25 000 nye kvadratmeter. Disse arealene vil da fordeles mellom næring, butikker og boliger. Vassenden Park ønsker at de nye byggene skal harmonere med omgivelsene og ligger derfor på vent for å se hvordan miljøgata skal utformes. Det er viktig å tenke helhetlig her i sentrum mener Stenberg.

 

Vassenden Park driver med eiendomsutvikling, men også utleie av lokaler til mange ulike aktører i næringslivet. Noen av leietakerne er Alfa, Visma, Happy Homes og Optimal trening, men vi har også flere andre firma som leier lokaler her. Samt at vi også har lager for egen virksomhet, sier Stenberg.

 

Vassenden Park ønsker samarbeidspartnere og folk flest en riktig god jul.