Gå tilbake til nettstedet

FULL FART PÅ HADELAND TRENINGSSENTER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Da Norge «stengte» den 12. mars, ble alle på Hadeland Treningssenter permittert og det ble stille i de ellers så livfulle lokalene. Avdelingsleder Gunn Elvestuen Sørli (bildet) forteller at de tre påfølgende månedene var stusslige og rare. Men den 15. juni ble det igjen liv og røre, og hun gleder seg over at det nå ser ut til at alt normaliserer seg.

broken image

-Folk er flinke til å ta smittevernhensyn, forteller Gunn. -De har med sprayflasker og vasker apparatene med sprit både før og etter bruk. Dette gjøres i tillegg av oss ansatte flere ganger daglig, slik at vi mener det skal være helt trygt å trene her.

 

Mange nye kunder har kommet til etter at senteret åpnet igjen, og det ser også ut til at alle tidligere brukere fortsetter sitt medlemskap, som var «fryst» de månedene senteret var stengt.

Gunn og hennes medarbeidere satser på en bra høst og vinter, og i begynnelsen av august er oversikten over nye kurs klar og vil bli offentliggjort. Det vil etter all sannsynlighet bli gruppetimer som før, og sikkert også «Kom-i-form»-kurs.

 

-Vi ønsker både tidligere og nye medlemmer hjertelig velkommen til et trivelig treningsmiljø, der det er helt koronafritt og trygt å trene! sier Gunn Elvestuen Sørli til vår avis.