Gå tilbake til nettstedet

Gode tips til sminke som holder hele julefesten!

Tekst: Gran Handel og Håndverk Foto: Vita Exclusive

Det er nok mange som har opplevd å komme hjem sent på natten fra fest med maskara på kinnet og bare halve ansiktet med foundation. Bryna som var så perfekt tegna har blitt borte etter at man har tørket panna under juledansen. 

Her er noen gode tips for å få sminken til å sitte hele festen, slik at du bare kan ha det gøy og kose deg. 

broken image

De første stegene danner et viktig grunnlag for hvordan resultatet vil bli. Rens alltid huden godt og bruk ansiktskrem. Påfør så en god primer som dekker dine behov. En make-up primer vil hjelpe sminken til å sitte bedre i tillegg til at man kan velge ut i fra hvilket behov man har.   

Velg også foundation etter hud type, her er det mye å velge i både på dekkevne og finish. Her kan man velge etter smak og hvordan man vil at resultatet skal bli.   

Her kommer det beste tipset for å holde foundation på hele kvelden. Settepudder eller settespray. Noen bruker også begge deler. Settepudder og settespray kan også bukes ut over kvelden hvis man trenger en tuch-up. I de tilfellene hvor man opplever at sminken bare sklir av ansiktet vil et settepudder hjelpe, og de som opplever at sminken krakelerer vil ha god effekt av en settingspray. Er du usikker på hva som passer til deg, hjelper vi deg med å finne det som passer best til dine behov. 

broken image

 

Når man skal legge skygge på øynene vil du få et mye bedre resultat med en skygge-primer. Den vil gjøre skyggen kraftigere og forhindrer at øyenskyggen striper seg på lokkene. 

Velg også en vannfast eyeliner og en maskara som tåler litt fuktighet og ikke sverter.   

De siste årene har bryn blitt veldig viktig. Vi bruker mer tid og produkter på bryna en noen gang. Velg her også vannfaste produkter. Det finnes alt fra pomader til pudderbaserte blyanter for et mykere utrykk. Bruk gjerne også en brynsegle for å få formen til å holde seg på plass hele festen. 

Vi har flere gode tips å dele med dere om alt fra sminke til hudpleie og duft, velkommen innom!   

Riktig god jul og godt nytt år fra alle oss på Vita Gran 

broken image