Gå tilbake til nettstedet

GRAN ALMENNING EIENDOM LEVER BRA PÅ ALMENNINGSTRÅKKET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er nå over fem år siden Gran Almenning og Maxbo Gran flyttet fra Sagatangen til det nye Almenningstråkket sør i Gran. I fjor kjøpte Løvenskiold Handel Maxboutsalget av Gran Almenning og er leietaker sammen med Skeidar Living, Rema 1000, Norconsult, Norsk Juletre og Gran Almenning. Almenningsbestyrer og daglig leder i Gran Almenning Eiendom, Knut Narvestad, kan derfor glede seg over at alle kvadratmetere er i bruk.

broken image

Bestyrer/daglig leder Knut Narvestad (t.v.) og økonomiansvarlig Per Olav Grini er begge glad i skog og trevirke. Her er de foran et flott bilde tatt på Gran Østås, som pryder møterommet i det flotte Almenningstråkket.

For vi snakker om hele 9560 m2 innvendig flate og Norges største handels- og forretningsbygg i tre, som forøvrig fikk prisen «Årets trebyggeri 2014».

 

– Med vår forankring i skog og tre var det et sterkt ønske om å realisere byggevarehuset ved hjelp av variert bruk av trematerialer, sier Knut Narvestad. - Miljøfokus og lavt energiforbruk ble selvsagt også vektlagt. Ved hjelp av et utmerket samarbeid med både arkitekt, byggentreprenør og trespesialister, har vårt forretningsbygg endt opp som et referanseprosjekt og et godt bevis på at miljøhensyn kan forenes med kostnadseffektive og moderne byggemetoder. Etter fem år i bygget ser vi også at alt fungerer som forventet, og at vi har knyttet til oss solide leietakere med langsiktige avtaler er viktig for videre drift, sier han.

 

-Det er derfor grunn til å se lyst på framtida for Almenningstråkket. Men som alle andre næringsdrivende er vi avhengig av at Gran utvikler seg positivt og at det skapes aktiviteter og blest rundt senteret vårt, sier Knut Narvestad avslutningsvis.