Gå tilbake til nettstedet

SERVICE – DET ER KONTORLEVERANDØREN, DET!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det skjer mye hos Kontorleverandøren om dagen. Ny logo er utarbeidet for firmaet, og siden nedslagsfeltet er blitt betydelig større enn Gjøvik, som den gamle logoen signaliserte, er navnet nå Kontorleverandøren Innlandet. Og ikke nok med det: Bestyrer og kræmer Cato Bang, hjemmehørende i Tingelstad, forteller at firmaet er på flyttefot!

broken image

-Den årlige kundemessen «Juletapasen» arrangeres i de gamle lokalene torsdag 28. november. Vi forventer storinnrykk av gode kunder og leverandører, og du er hjertelig velkommen! sier Erik Magnussen (bak fra venstre) og Cato Bang. Foran fra venstre Ulf Grindvoll og Knut Evensen. Anders Bang var på kundebesøk da bildet ble tatt.

Kontorleverandøren har kontor og lager på Gjøvik og har vært i markedet i 21 år. I løpet av denne tiden har firmaet opparbeidet seg en stor og trofast kundeportefølje over større deler av innlandet. Cato Bang og hans team synes derfor at navneskiftet var på sin plass.

Firmaet leverer kontor- og datarekvisita, kontormaskiner, printere, kaffemaskiner, kopi- og frankeringsmaskiner, møbler og interiør, samt butikkløsninger som kassasystemer og betalingsterminaler.

I tillegg til kontormøbler, leverer de også AV-utstyr som prosjektorer, flatskjermer, lydanlegg og videokonferanseutstyr. Bedriften har dessuten naturtro, grønne planter, som kompletterer et moderne kontormiljø. Firmaets montører er behjelpelig med å montere møblene og få alt på plass. Erik er firmaets møbelselger, og han kan tilby tegninger i 3D ut fra kundens ønsker. Slik kan kjøperen se hvordan kontoret vil bli med den nye innredningen.

De ansatte hos Kontorleverandøren Innlandet vil over jul flytte inn på hele 850 m2 i et nybygg i Damvegen i Hunndalen. Selv om de flytter, vil det viktigste fortsatt være høy grad av personlig service, i form av jevnlige kundebesøk og raske leveringer. Miljøhensyn har også gjort sitt inntog i firmaet, de kan tilby et rikt utvalg av miljøvennlige produkter og er Miljøfyrtårn.

-Vi bestreber oss på å bistå kunden i en travel hverdag og føler at dette blir satt pris på. Velkommen innom oss, eller ta kontakt med oss på telefon eller mail, så står vi til tjeneste! sier kræmer Cato Bang og hans ansatte hos Kontorleverandøren Innlandet.