Return to site

BOOTS ER DEN STORE TRENDEN

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Garant Sko

Gry Nordnes Gamme, innehaver av Garant Sko på Smietorget, er ikke i tvil: Boots ruler i skomarkedet om dagen! - Jeg elsker boots! De er gode å gå i, tåler det norske været godt og passer til alt. De er også perfekte å style med både minikjoler, midiskjørt og korte bukser. På den måten kan du bruke sommerplaggene dine i hele høst! sier Gry.

broken image

Gry Nordnes Gamme hos Garant Sko elsker boots-trenden. Her viser hun frem en
favoritt fra Bugatti og matchende veske fra Moretti Milano.

Boots kommer i mange varianter og stiler, og vil du ha et par som varer i år etter år, er et par klassiske Chelsea-boots i sort skinn en sikker vinner. Ønsker du et blikkfang, kan du velge et par cowboy-inspirerte støvletter. Det er nå flere utgaver av støvletter i skohyllene igjen, etter en periode der disse har vært mer fraværende.

broken image

Tamaris med kraftige såler, fôr og herlig farge 1199,-

Et nytt merke som har fått innpass hos Garant Sko og som kundene liker godt, er Kastel, et norsk merke som lager sko tilpasset nordiske forhold. De er laget i materialer som tåler både fuktighet og kulde, er lette og komfortable på beina og har et stort bruksområde. De finnes til både damer og menn hos Garant.

broken image

Lett, nett og fresh favoritt fra Marco Tozzie 699,-

Et bredt spekter av farger

-De fleste skomodeller og merker er i dag komfortable og gode for føttene. Det som kanskje skiller seg mest ut denne sesongen, er at hele fargepaletten er tatt i bruk. Vi opplever at kundene er blitt mer mottagelige for farger, også på sko. Gul- grønn- og oransjerøde toner, - det er bare å finne seg en fargeglad favoritt, sier Gry.

broken image

En av flere favoritter fra norske Kastel, Madla 1299,-

For gutta er det brunt som er den store trendfargen i øst, og også her er Chelsea-booten veldig aktuell. Den kan brukes til både dress og jeans og passer til alle anledninger. Ellers er Sneakers med kraftige såler og grove lisser populært hos gutta.

-Vi må også nevne at vi har mange fine høst- og vintersko for barn og junior. En nyhet for denne aldersgruppen er Zero C med Gore-Tex til både gutter og jenter.

broken image

En klassisk Chelsea-boot fra Vagabond 1199,-

Garant er også butikken med lekre vesker, lommebøker, weekendbager og kofferter, og det er ikke lenger bare sort og brunt å få når det gjelder denne varegruppen. Det er et godt utvalg av farger som matcher høstens sko og klær.

broken image

Cowboy-stilen er tilbake! Disse er fra Duffy 799,-

Gry vil også understreke at hun synes årets Potetfestival var knallbra. Folk strømmet til senteret fra hele Hadeland og områdene rundt disse dagene. Festivalen ble en skikkelig boost og en god start på høsten for butikkene. – Jeg tror suksessen viser at det å løfte i flokk og yte det lille ekstra gir resultater, og det varmer også med alle de gode tilbakemeldingene fra kunder som var innom, avslutter Gry Nordnes Gamme hos Garant Sko.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK