Gå tilbake til nettstedet

Grønn Weekend i Gran

Torsdag 15. til lørdag 17.februar

– En bølge av bærekraftig bevissthet ogmiljøengasjement er i ferd med å skylle over Gran sentrum nok en gang når Grønn weekend arrangeres på nytt fra torsdag 15. februar til lørdag 17. februar på Granstunet Kjøpesenter. Arrangementet, initiert av daglig leder i Gran Handel og Håndverk, Kari Framstad Lokrheim, lover en unik kombinasjon av handel og naturvern i et felles mål om å fremme bærekraftige forbruksvaner. Med seg som arrangør har hun da også denne gangen Naturvernforbundet i Gran og Lunner.

broken image

Dette lokalet kommer til å bugne av varer under Grønn Weekend. Fra venstre Kari Ingeborg Molden (Naturvernforundet Gran og Lunner), Kari Morka (Smietorget), Kari Framstad Lokrheim (Gran Handel og Håndverk) og Silje Nordli (Granstunet)

Torsdag 15. februar starter salget av brukteklær og det fortsetter både fredag og lørdag. Arrangementet ønsker å oppmuntre til en kreativ og bærekraftig gjenbrukskultur. Under forrige arrangement ble det veldig mange varer til salgs i lokalet. Det gjorde det nok litt uoversiktlig for kunden, forteller Kari F. Lokrheim. Denne gangen er det langt færre deltagere og plagg, men allikevel vil det bli mye å velge mellom og bedre for både kjøper og selger. 50 deltakere var raskt ute med å sikre seg plass for å selge sine klær og tilbehør til en ny eier.

"Vi er glade for å bli invitert med på å arrangere Grønn Weekend. Å kjøpe
brukte klær er ikke bare en smart økonomisk beslutning, men det reduserer også
avfall og gir klærne et nytt liv," sier Irene i Naturvernforbundet i Gran
og Lunner.

Denne gangen arrangeres Grønn Weekend på Granstunet i de gamle lokalene til Gate 8, altså på andre siden av Lindex sine lokaler.

Lørdag 17. februar vil det også være egne salgsboder i 2. etg på Granstunet der det blir salg av vinterutstyr. De påmeldte for salg på dette arrangementet står selv i boden i tidsrommet kl. 11 - 16.