Mange vil hevde at det fremdeles er lenge til våren. Men det er lov å føle seg litt optimistisk når dagene blir lysere, og man oftere og oftere opplever at gradestokken kryper over på pluss-siden. Og vi i Gran Handelssenter mener det er grunn til å si at vi går mot grønnere tider. Denne helgen gjentar vi den tidligere suksessen, og arrangerer Grønn Weekend i Gran.
Mer enn 50 selgere vil tilby et stort utvalg brukte klær og tilbehør, slik at disse kan få et nytt liv. Det er bra for lommeboka, bra for klima og bra for samvittigheten.

 

broken image

Det er all grunn til å glede seg til lysere tider, våren og til en grønnere fremtid i Gran.

 

Samtidig som vi lengter etter våren, er det også grunn til åglede seg over at vi nå går den aller fineste vintertiden i møte. Mange har snart vinterferie, og skøytebanen i Gran er åpen med jevnlige aktiviteter så lenge isen holder.

Men det er også større ting på gang i Gran sentrum. Byggingen av Vassenden Park starter, og arbeidet med Miljøgata forberedes og skal snart igangsettes. To viktige prosjekter som vil bidra til å fornye og forbedre Gran Sentrum, og gjøre Gran til et bedre sted å bo, leve og drive næring.

Det skjer utrolig mye bra i næringslivet i Gran. Det er lett å glemme dette i en hektisk hverdag, og tøffe tider. Derfor har Gran Handel og Håndverk arrangert historiens første Gran Prix – en prisutdeling og fest hvor noe av alt det gode som skjer i næringslivet skal løftes frem, og noen av de mange flinke folkene hedres. Det første arrangementet ble en stor suksess, med nesten 150 deltakere, og priser i til sammen 7 kategorier.

Under den store prisutdelingen i festsalen på Sanner Hotell ble også Åge Lindahl tildelt prisen «Årets potet» 2023. Prisen deles normalt ut under Potetfestivalen, men helsesituasjonen til Åge gjorde at han ikke kunne motta prisen da. I stedet ble han hedret foran de fremmøtte under årets Gran Prix utdeling. Der ble også Tore Solberg tildelt hederspris og æresmedlemskap i GHH for sitt lange engasjement og arbeid for å utvikle Gran og næringsforeningen.

Det er all grunn til å glede seg til lysere tider, våren og til en grønnere fremtid i Gran.

Med vennlig hilsen

Stian Lyberg

Styreleder i Gran Handel og Håndverk