Gå tilbake til nettstedet

GRUA AUTO AS STARTER OPP SOM POLARIS-FORHANDLER

Tekst: GHH Foto: Polaris Industries Inc.

Etter snart 40 år i bilbransjen utvider nå bilforhandleren sin butikk med ATV, UTV og
Snøscooter. 1. juni 2023 skrev Grua Auto under forhandleravtale med Polaris Norge. Ansatte har allerede gjennomført kurs og salgshallen er gjort klar med butikkmateriell og kjøretøy.

broken image

 

Forhandleren ønsker nå å tilby kjøretøyer til arbeidsverktøy og for fritidskjøring. Forhandleren melder blant annet om økende etterspørsel på arbeidsverktøy fra lokale gårder og firmaer i distriktet.

Det er mange som ønsker å gå over til et mer fleksibelt kjøretøy med flere bruksområder. Det er
uante muligheter med alle modellene og tilbehøret Polaris tilbyr melder daglig leder Tove Kristiansen. Alt fra persontransport til snøbrøyting og terrengkjøring.

I tillegg ser man en økende trend blant unge innenfor UTVsegmentet. Det er et økt fokus på sikkerhet for de unge i dag. Her er man bedre sikret enn på en moped.

broken image

 

Under Potetfestivalen hadde Grua Auto AS stand og viste fremflere av Polaris sine modeller. Det kom mange positive tilbakemeldinger fra hadelendingene som var fornøyd med at det ble etablert en forhandler i nærområdet. Flere kunder har allerede vært innom verkstedet for service/rep, og
det er solgt flere nye Polaris ATV og en snøscooter. De solgte maskinene ble solgt med henholdsvis skjær, snøfreser og en med tømmerhenger.

Grua Auto AS tar fortsatt biler og andre kjøretøy i innbytte.Forhandleren planlegger etterhvert å se på bringe/hente tjeneste for kundene i distriktet.

Det er planlagt lansering i uke 49 med utvidede åpningstider. Grua Auto AS gleder seg og ønsker alle velkommen.

Åpningstider uke 49:

Onsdag, torsdag, fredag kl. 08:00 - 19:00. Lørdag kl. 10:00 -16:00