Gå tilbake til nettstedet

Gulbrandsen & Olimb:

NYE PROSJEKTER BÅDE PÅ HADELAND OG I OSLO

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Elektroinstallasjonsfirmaet i Mohagen, som har hovedkontor i Oslo, får stadig nye oppdrag som holder de femti ansatte i ånde. Etter 23 år i bransjen har de høstet erfaringer og opparbeidet en kvalitetsbevissthet som har gitt et solid fotfeste i et konkurransepreget marked. - Målsettinga er fortsatt å være et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig selskap på høyt nivå, sier prosjektleder Arild Guldbrandsen i firmaet.

broken image

Nå om dagen er mye av bedriftens kapasitet rettet mot Trox Auranor sitt nybygg i Mohagen. Der har de elektro-entreprisen i bygget, som er på rundt 13.000 kvm. I tillegg drives det service både på Hadeland og i Oslo. De har Omsorgsbygg som oppdragsgiver i hovedstaden, der service i 780 barnehager omfattes av avtalen.

På Harestua er Sagparken et stort prosjekt med 32 leiligheter, samt kontorer, REMA 1000 og andre butikker, og her blir det ferdigstillelse i løpet av september. - Men også 2. og 3. byggetrinn er på beddingen, så det er stadig tilgang på nye prosjekter å regne anbud på, sier prosjektlederen.

-Vi tar på oss både små og store jobber, fra én stikk-kontakt til store prosjekter, og vi gjør vårt beste for å få fornøyde kunder og vinne ytterligere andeler i markedet, sier Arild Gulbrandsen (bildet).