Gå tilbake til nettstedet

Hadeland Hundeklubb:

arrangerer FunShow for alle hunder

Tekst og foto: Hadeland Hundeklubb

Hadeland Hundeklubb arrangerer i samarbeid med Lassie & Garfield FunShow for alle hunder i stasjonsparken ved Gran stasjon lørdag 15. september fra klokken 11.

broken image

FunShow er en uoffisiell utstilling som går ut på å vise frem hunden på en fin måte og ha det moro sammen i ringen. Showet er åpent for alle hunder uansett rase og alder (blandingshunder er også hjertelig velkommen), og går ut på at to og to hunder konkurrerer mot hverandre. Vinneren går videre til neste runde, og til slutt står én heldig ekvipasje igjen som Best in Show.

Flotte premier til vinnere og finalister og deltagerpremier til alle.

Man kan forhåndspåmelde seg ved å gå inn på arrangementssiden «FunShow Hadeland 2018» på Facebook og følge linken. Det vil også være mulig med påmelding på stedet frem til klokken 12. Pris 100 kr per ekvipasje.

broken image

Vi arrangerer også potetløp med og uten hund! Påmelding ved oppmøte mellom klokken 11 og klokken 15, og det koster 50 kr å delta. Vinneren annonseres klokken 16. Vi kårer vinner i fire ulike kategorier!

Kom og bli med på morroa!

Hadeland Hundeklubb har tilholdssted på Gran og Lunner. Hos oss er alle hundeinteresserte velkommen og vi ønsker å være en klubb for alle, uansett om du har familiehund, jakthund eller konkurrerer i hundesport. Gjennom året arrangerer vi kurs og fellestreninger som passer for alle som vil gjøre noe gøy sammen med hunden sin og møte andre med samme interesse.
Mer om Hadeland Hundeklubb kan du lese på klubbens hjemmeside www.hadelandhundeklubb.no»

broken image