Gå tilbake til nettstedet

BRILLEDAG HOS S.O. BANG UR & OPTIKK

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Optiker Pål Bang forteller om et godt brillesalg denne sommeren. Det eksepsjonelt gode været gjorde utslag på solbrillesalget. Solbriller med styrke blir mer og mer vanlig, og det er mange modeller å velge i. Oakleys sportsbriller har gått unna, men Bang understreker at de har solbriller for alle, også til barn.

broken image

Off. godkjent optiker Pål Bang med det nye netthinnekameraet som brukes når han foretar synssjekk på kundene.

Det er også kommet mange nyheter innen det vanlige brillesegmentet, og materialene i brillene blir stadig bedre. Bang oppfordrer til hyppig synssjekk og utfører dette fra mandag til lørdag. Han har investert i noe av det nyeste på markedet for å gjøre slike sjekker, nemlig et netthinnekamera. Ellers vil han slå et slag for linser, som er et godt alternativ og kan gi en fleksibel hverdag.

 

Torsdag under Potetfestivalen presenteres de nyeste modellene fra Oakley kl. 10 – 13, mens leverandørene Ray Ban og Michael Kors presenterer sine modeller fra 13 – 17. Under festivaldagene gis 30% på alle briller og solbriller.

Pål Bang nevner også at det kommer et helt nytt brillemerke ved navn RAEN fra USA. – Dette er tøffe briller med solide egenskaper til en fornuftig pris, så velkommen innom for å se og prøve briller under Potetfestivalen, sier optiker Pål Bang.