Gå tilbake til nettstedet

FELLESKIRKELIG FESTIVALGUDSTJENESTE SØNDAG 16. SEPTEMBER

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Privat

I år som i fjor blir årets Potetfestival avsluttet med et felleskirkelig arrangement i Festivalteltet i Gran. Prosjektleder for arrangementet, Ellinor Haldorsen, har hatt med seg en arbeidsgruppe til å lage et spennende program som de håper passer de fleste.

broken image

Gudstjenesten begynner kl. 12, og det blir andakt ved Stig Morten Seierstad, som flere kjenner fra hans mange besøk på ungdomsskolene i distriktet. Sammen med politibetjent Nan Inger, har han fartet rundt de siste årene for å fortelle sin sterke historie og prøve å hindre ungdom i å gjøre de samme dårlige valgene som han selv gjorde i ungdommen. Seierstad er tidligere straffedømt og har sittet i fengsel, men han arbeider nå for Marita-stiftelsen. Han er en engasjert taler og vil fortelle mye om sitt liv. Et barnekor vil også delta under gudstjenesten.

Etter gudstjenesten vil det bli bevertning med bl.a. pølser, kaffe og kaker, og det blir også aktiviteter for barna. Ca. kl. 14.00 er det tid for underholdning, og det ikke ukjente bandet Tofte vil komme på scenen. Haldorsen kan også friste med en musikalsk overraskelse, - vi sier ikke mer!

Ellinor Haldorsen, som representerer Misjonshuset på Jaren, håper at mange vil ta turen innom teltet denne dagen. Hun presiserer at uansett om du har noen tro eller ikke, ønsker de femten menighetene som er arrangører at du skal føle deg like velkommen