Gå tilbake til nettstedet

HADELAND LANDHANDEL I GOD FLYT

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Eier og daglig leder i Hadeland Landhandel på Meieritråkket i Gran, Torun Sørli, kan i år se tilbake på fem års drift og glede seg over at tittelen «Gasellebedrift» er oppnådd. Og veksten fortsetter i nisjebutikken med de spesielle produktene som folk gjerne vil ha tak i!

broken image

Innehaver og daglig leder i Hadeland Landhandel, Torun Sørli, fornyer stadig vareutvalget med nye og morsomme dialektprodukter!

-Jeg er glad for å kunne tilby masse varer fra småskalaprodusenter i regionen. Videre er gaveartikler, spesielt til mannfolk, noe vi er gode på. Vi har også egne produkter i hyllene som du ikke finner andre steder, sier den energiske innehaveren, som setter personlig service i høysetet og fortsatt gleder seg til hver dag i butikken!

 

Torun er stadig på leit etter inspirasjon til nye kvalitetsvarer som hun kan satse på, og de såkalte «dialektvarene» som butikken fører, vekker interesse både blant fastboende og hyttefolk i området. Disse selges i begrenset opplag. Så når nye kopper, fat, håndklær og kluter med gamle hadelandsuttrykk fylles opp i hyllene, må man være rask, for disse varene går unna! En serie som kalles «Jøtt anvennelig» har nå blitt beriket med kopp nr. 4, får vi vite, og flere vil komme.

 

Ellers er brunost-isen fra Alm gård i Sogn og Fjordane en spennende nykomling, og Torun sier at hun satser på mangfold og spennende produkter som egner seg godt for de som søker den spesielle gaven til seg selv eller andre. Vi sier bare: Butikken er vel verdt et besøk!