Gå tilbake til nettstedet

CARS & COFFEE-TREFF UNDER GLADAGENE!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Alle bilinteresserte med respekt for seg selv har antakelig vært på ett eller flere Cars & Coffee-treff. Sine Fossum og Nina Amanda Martinsen, de to kvinnelige innslagene i arrangementskomitéen, forteller at det har vært flere slike treff på ulike steder i Norge, også på Hadeland. Nå vil de, i samarbeid med Gran Handel og Håndverk og Granstunet, invitere til nytt treff under Gla’dagene, og parkeringsplassen sør for Granstunet vil være tilholdssted.

broken image

Disse biltreffene har sitt opphav i USA og kom til Norge for få år siden. Her kan bilentusiaster sparke litt i bildekk, prate bil og ha det sosialt og hyggelig. Sine og Nina er to av åtte i en vennegjeng fra Hadeland som er arrangør. De forteller at bl.a. nye biler, veteranbiler, rånebiler og amcar-biler vil kunne beskues under treffet, og interesserte kan sende melding til Sine på 986 74 821 eller gå inn på Cars & Coffees faceboook-side for påmelding.

Under arrangementet vil det bli både kiosk og stands med bilrekvisita, og arrangørene har fått med seg Granstunet, Brandbu Pølsemakeri og Kiwi som gavmilde sponsorer. Damene forteller videre at det vil bli premiering innenfor følgende kategorier: 1) Beste veteranbil, 2) beste bil når det gjelder finish, 3) beste jentekjørte bil, 4) mest kreativt stylede bil og 5) beste rånebil.

«Ung i trafikken», et ungdomprosjekt under Motorførernes Avholdsforbund, vil delta med sin stand, der du bl.a. kan få prøve såkalte «rusbriller» for å se hvordan trafikkbildet fortoner seg for den som er påvirket av alkohol eller stoff.

På vegne av arrangørene ønsker Sine og Nina deg hjertelig velkomme

broken image

Her på parkeringsplassen sør for Granstunet vil Sine Fossum (t.v.) og Nina Amanda Martinsen kunne ønske velkommen til biltreffet «Cars & Coffee» under Gla’dagene.