Return to site

Harde pakker til hele familien

Tekst og foto: Kari Isingrud

Norli bokhandel på Smietorget kan være redningen for rådløse gavekjøpere:  

Ja! Det morsomste vi gjør er å være kreative sammen med kunden, og å finne frem til den riktige gaven, sier butikksjef Simone Stadum.  

  Norli tilbyr å pakke inn og sende gaven. Det kan ordnes nårkunden er i butikken eller per telefon.  

- Vi har nesten alt til alle, mener Simone. En bokhandel har selvfølgelig alltid en bok å anbefale, men Norli har også leker til barna,populære dagbøker til ungdommen, spill, puslespill, hobbyartikler og mye annet som kan bli populære gaver under juletreet. 

Høstens aktuelle bøker 

De ansatte hos Norli leser mye. De følger med på anmeldelser, prisvinnere og bestselgere, og holder seg godt orientert om hva ulike målgrupper er interessert i.  

- Og så dukker det alltid opp en «underdog» som blir bestselger til jul, ler Simone  

Bokhandelen har også mange unge kunder, og at de unge ekstrahjelpene i butikken har god oversikt over populær ungdomslitteratur.  

- Jeg er så stolt av ungdommene som jobber her, skryter Simone.De følger med på #booktok, emneknaggen på TikTok, der ungdom anbefaler bøker til hverandre. Så lager de unge Norli-ansatte egne fokusbord i bokhandelen med aktuelle titler. Resultatet er at salget av engelske pocketbøker har økt med over 300 prosent.  

- De har løftet den varegruppa helt på egenhånd, forteller hun stolt. 

 

Gaver og hobbyartikler 

Norli har veldig gode tilbud helt fram til jul, blant annet 40% avslag på alle spill og puslespill, opplyser Simone. Hun har hyllene fulle av bøker, leker og spill til barna. Det er gaver nok til alle, men Simone ber likevel folk være tidlig ute med julehandelen. Det er leveringsproblemer i bransjen, og hun varsler at om Lego står på ønskelisten bør det handles nå!  

Simone anbefaler også merket Paperchase. Det er en engelsk papirleverandør som er kjent for flott og fargerik design. De leverer papir, penner, dagbøker og kalendre, som er særlig populære hos jentene. Dette er rimelige ting med god design og kvalitet. Paperchase har også forseggjort gavepapir og tilbehør for dem som vil lage en fantastisk innpakning til gaven, forteller Simone. Det har blitt en ny hobby for mange å lage ekstra fine pakker. 

- Vi finner alltid en løsning på folks gaveproblemer, og når alt annet er prøvd kan gavekort være redningen, sier Simone til slutt. 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK