Gå tilbake til nettstedet

Floyd Concept Store åpner på Smietorget

Tekst og foto: Kari Isingrud

Eier og driver av Floyd Gran, Mona-Elisabeth Blom, gir seg etter nesten ti år i butikken på Smietorget, men Floyd skal åpne egen butikk i de samme lokalene. Dermed kan damene på Hadeland fortsatt kle seg opp i klær fra Floyd. 

broken image

 Mona-Elisabeth Blom ønsker å takke sine trofaste kunder. Nå stenger hun butikken og flytter til Sørlandet. 

 

- Jeg startet i 2012, og det har vært veldig hyggelig å drive butikk her, sier Mona. Hun mener Gran har et pulserende og aktivt miljø, og forteller at hun har trivdes godt med hyggelige kunder og kollegaer. 

Nå slår hun fast at det er en tid for alt. Butikken holder åpent fram til julaften, men så er det slutt. Husleiekontrakten utløper, og selv skal hun flytte til Sørlandet.  

Butikken holder åpent som vanlig for julehandel, men opplyser at det ikke blir mulig å bytte julegaver i år. Mona ber også alle som har tilgodelapper og gavekort hos Floyd Gran om å bruke dem nå. 

Floyd søker butikkansvarlig 

Floyd er en norsk kleskjede med lang erfaring imotebransjen. De leverer klær til over 250 frittstående butikker i Norge. I tillegg har de 40 butikker som de eier selv. Det er en slik Floyd Concept Store de planlegger å åpne på Smietorget i mars neste år. 

Mona skryter gjerne av Floydkjeden:  

- De er alltid «på hugget», og følger med i tiden, mener hun. Sortimentet er stort, og de leverer løpende, slik at det alltid er nye varer i butikken. Mona mener at på et sted som Gran er det viktig at butikken har klær som passer de fleste. Selv har hun hatt kunder fra tretten år og oppmot nærmere nitti! 

- Nå søker vi etter butikkansvarlig på Gran, opplyser Kenneth Smith, daglig leder i Floyd Butikkdrift AS og lover at jobben både er spennende, variert og morsom. Floydkjeden sørger også for opplæring, og en ny butikkansvarlig vil få god oppfølging fra hovedkontoret. Jobbannonsenligger på finn.no, og Kenneth understreker at han gjerne vil ha lokale søkere, og legger til at det skal ansettes både butikkmedarbeider og ekstrahjelper når butikkansvarlig er på plass.  

- Vi gleder oss veldig til å åpne butikk på Gran, sier han til slutt.