Gå tilbake til nettstedet

HØSTENS NYHETER PÅ VITA PARFYMERI

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Daglig leder på parfymeri på Smietorget, Malin Granås, forteller om mange spennende nyheter i butikken denne høsten. -Vi har fått inn et nytt og meget vel ansett sminkemerke, Jeffree Star Cosmetics, som er lekent og finnes i mange morsomme farger. Det er også i et rimelig prisleie, og produktene har utrolig god kvalitet. Vi har jobbet hardt for å få inn fullt sortiment av dette merket, og nå har vi klart det! sier en fornøyd leder i butikken.

broken image

Det er sikkert ikke alle som vet hvem Jeffree Star er, men for uinnvidde kan vi fortelle at han er en meget kjent person fra YouTube, som har mange millioner følgere på sin kanal. Vita-kjeden er meget tilfreds over å være en av få som fører dette merket.

Et annet nytt sminkemerke er BeautyBlender. De har en utrolig fin foundation, Bounce, som har god dekkevne og inneholder masse hyaluronsyre. Syren gir masse god fuktighet uten å gjøre huden oljete, og etterlater en naturlig finish. Du kan velge mellom 28 forskjellige fargenyanser. Dette merket har også kommet med fire superfine foundationbaser og en setting spray. Vita Gran er en av ti butikker i Norge som kan tilby dette i butikk. Dette er også Tati Westbrooks (YouTube-stjerne) favoritt-foundation.

-Høsten er spennende i et parfymeri, og i tillegg til det som er nevnt ovenfor, har vi fått en flott limited edition høstlook fra Dior. Den kom nå i august og er preget av både grønne og grå toner. Sist, men ikke minst får vi inn mange flotte, nye dufter, og vi gleder oss virkelig til å presentere alle våre nyheter for kundene, sier daglig leder i Vita Gran, Malin Granås.