Gå tilbake til nettstedet

LEDERSKIFTE HOS AZETS I LIDSKJALVGUTUA

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Fra 1. juli i år tok Kari Mette Raknerud Erstad over som avdelingsleder i Azets Gran. Hun er utdannet revisor og har vært rådgiver i firmaet i sju år. – Jeg har vært i en læreprosess en tid, slik at jeg er forberedt på jobben med å fylle skoene til tidligere leder, Arne Espen, som nå har gått over i rollen som seniorrådgiver, sier Kari Mette.

broken image

- Trenger du hjelp til regnskap, lønn eller andre økonomitjenester, står vi til tjeneste med vårt kompetansehus! sier ny avdelingsleder hos Azets Gran, Kari Mette Raknerud Erstad.

Den nye lederen kan bekrefte at Azets etter hvert har utviklet seg til en kompetansehus for regnskaps-, lønn- og økonomitjenester. De fleste arbeidsoppgaver som tidligere ble utført manuelt, er nå digitalisert og automatisert. Dette gir en helt ny hverdag for regnskapsførerne, som får jevnlig faglig påfyll for å være rustet til framtida.

-Vi må ha verktøykassa med de riktige verktøyene for kundene, og selv om vi er Nordens største aktør innen regnskap, ønsker vi å være tett på våre lokale kunder her på Hadeland og regionen rundt, sier Erstad, som nevner likviditetsstyring og budsjettering som aktuelle områder å bistå kundene på. -Vi ønsker å være med våre kunder i både vekst- og nedgangsperioder, og våre 14 ansatte vil, uavhengig av organisatoriske endringer, jobbe for at vi skal vokse og bli større, samtidig som vi vil ta godt vare på nye og eksisterende kunder, sier den nye avdelingslederen.

I løpet av året vil Azets Gran måtte flytte ut av sine nåværende lokaler, til fordel for utbyggingen av Gran Park. Men de vil også etter flyttingen være sentralt plassert i Gran sentrum. Det velrenommerte firmaet gleder seg til å få bedre plass og mer tidsmessige lokaler, noe som også vil komme kundene til gode.