Gå tilbake til nettstedet

HØSTMOTE 2023

Tekst: Kari Isingrud Foto: Smietorget

Butikkene på Smietorget har fått inn siste nytt i klær, sko og tilbehør, og er klare til
å hjelpe kunder som vil ha noe nytt, varmt og stilig!

broken image

Butikkene på Smietorget har det du trenger av klær, sko og tilbehør. De hjelper deg gjerne med å finne et antrekk som gjør deg både varm og glad på mørke, kalde høstdager!

 

Klær for høsten
- Denne sesongen kommer med strikk i alle former, alt fra overdeler, kjoler, skjørt ogskjerf. Her er det bare å mikse og matche, sier Beata Krol hos Kappahl. Hun forteller at nå blir jordfarger som brunt, beige og krem spesielt populære. De kan enkelt kombineres med andre nyanser, og skape elegante, men uformelle antrekk. Denim er et stoff som aldri går av moten, og som derfor kan brukes sesong etter sesong, sier hun.

- For herrene er frakker, silkeskjorter og strikk trend i høst. Åse Randi Olerud hos HAN forteller at kjønnsforskjellene viskes ut, og at menn og kvinner gjerne kan hente inspirasjon fra hverandresgarderobe.

 

Høstens skomote
Høstens boots skal gjerne være chunky, og både bikerboots og cowboyinspirerte boots er trendy nå. Gry Gamme hos Garant kan også fortelle at mange har savnet den høye støvletten

- Vi har fått inn mer av knehøye støvletter, både i bikerstil, cowboystil og klassiske høye penstøvletter, sier hun. Svart er alltid populært, men høstens sko og støvletter kommer gjerne i jordfarger som beige og brunt, og kanskje med en tvist av sprekere farger.

 

broken image

Jordtoner preger motebildet denne høsten, gjerne blandet med sterke, friske farger.
Komfort, bevegelighet og slitestyrke er viktig for turbekledningen, og dette preger høstens kolleksjoner. Sport1 har noe for enhver smak, i forskjellige prisgrupper

broken image

Frakker, silkeskjorter og strikk med mønstre. Herretrendene høsten 2023 er miks av lek og alvor. Topp det hele med en beanie, så er du i trygge hender. Klærne på bildet er fra HAN

broken image

Antrekk fra Floyd i svart, hvitt og grått kan gjerne freshes opp med innslag av friskere
farger. Høye støvletter eller chunky boots gjør antrekket komplett.

broken image

Denne høsten er det viktig å kombinere komfort med mote. En klassisk svart pologenser med elegante vide bukser og en langrutete kåpe er den perfekte looken og alt dette finner du hos Kappahl.
Brun PC-veske i skinn fås hos Garant Sko.

broken image

 Lysefarger gjør høsten lettere! Denne fine jakken er fra Floyd. Tilbehøret er fra Garant Sko: Skinnveske fra Redesign, og boots fra Gant. Skoene har kraftig såle og godt grep. Disse passer til hverdags og er flotte til jeans.

broken image

Grå jeans er den sofistikerte favoritten blant stilbevisste menn. Den nøytrale fargen gjør den utrolig allsidig og enkel å kombinere med forskjellige antrekk. I tillegg har han Timberland sko fra Garant Sko.