Gå tilbake til nettstedet

HØST OG VINTER HOS SPORT 1 HADELAND

Tekst: Kari Isingrud Foto: Sport 1 Hadeland

- Vi har blitt en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift! Dette er vi veldig stolte av. Vi mottok det synlige beviset vårt sjette oktober, overrakt av ordfører Randi Eek Thorsen, sier Henriette Hellander i Sport1 på Smietorget. Nå forteller hun gjerne om butikkens leverandører og deres miljøsatsing.

broken image

Sport1Hadeland er nå Miljøfyrtårn-bedrift! Henriette Hellander viser stolt fram det
synlige beviset på sertifiseringen.

- I høst har vi fått inn igjen merkevarer vi har savnet noen sesonger, forteller Henriette:

Fjellreven er et svensk merke grunnlagt i 1960. Hun mener at Fjellreven utvikler og skaper
produkter på en omtenksom måte. De er alltid på jakt etter mer nyskapende og bærekraftige løsninger, der de blant annet bruker resirkulerte og økologiske materialer, impregnering uten PFC og de utvikler produkter som kan brukes og elskes gjennom generasjoner.

- Vi har fått inn de godt kjente Keb-buksene, samt deilige strikkegensere, skjorter og småvarer. Litt senere i vinter kommer det inn dunjakker som garantert holder deg varm i kulda – både som hverdagsjakke og på de mer krevende turene.

broken image

Jakker fra Rab er nå på plass hos Sport 1 på Smietorget

 

Henriette opplyser også at butikken igjen har fått inn varer fra Rab.

- Her har vi tatt inn jakker i forskjellige kvaliteter, slik som tynne dunjakker, allværsjakker og tykke varme dunjakker. Rab er et merke som ble startet i 1981 og som også er opptatt av miljøet. De streber etter å bli mer bærekraftige, vil redusere avhengigheten av fluorkarboner og de har fokus på å reparere og gjenbruke utstyr.

broken image

GaitLinelager sko for deg som er ute etter «verdens mest komfortable gåsko»

 

GaitLine er en norsk skoprodusent som utvikler og produserer avanserte, teknologiske sko, og
som markedsfører seg med slagordet «olympisk ekspertise møter hverdagsvelvære».
Henriette forteller at dette er sko med såler som balanserer foten og steget, noe som fremmer en naturlig gangart og støtter en sunn fotstilling på harde og flate underlag. GaitLine lager sko for deg som er ute etter «verdens mest komfortable gåsko».

- I vinter kommer det også inn Roxy og Quiksilver til junior, sier Henriette. Det er kul og god bekledning litt utenom «det vanlige».

- Kom innom oss for en hyggelig handel og bli klar for høst- og vintersesongen. Vi står
klare for å ta deg imot, sier hun til slutt