Gå tilbake til nettstedet

HØSTNYHETER FRA NILLE PÅ SMIETORGET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

-Nille har et konsept som stadig fornyer seg, og nå er høstens vareutvalg på full fart inn, forteller den nye sjefen i butikken på Smietorget, Emelie Karlsson. -Her er nyheter for hjem og hytte, og ikke minst for alle skoleelever/studenter som snart er i gang med nytt semester. Ikke minst bør du ta en titt innom dersom du skal flytte for deg selv i høst!

broken image

Kate Synnøve Simensen i butikken på Smietorget viser fram et lite utvalg av varer som er beregnet på skoleelever og studenter som snart skal i gang med et nytt skoleår!

Som regel har du ikke all verdens plass når du flytter på hybel eller inn i en leilighet for første gang. Nille har mange tips om hvordan du kan innrede funksjonelt og stilig på få kvadrat- meter. Sort og gull går igjen i et moderne interiør om dagen. Du kan lage deg en tøff kjøkkenkrok med detaljer i disse fargene, og dermed kan kjøkkenet bli en forlengelse av stuen. Et dyreprint på veggen gir den perfekte prikken over i-en! Nyttig kjøkkenutstyr som skjærefjøler, grytekluter, bokser og esker skaper orden i systemet.

Skoledagbøker, skrivemateriell, pennaler og tekstilbokbind er på plass, og skolesekker, matbokser og drikkeflasker hører med. Dessuten finnes mange andre morsomme ting som du kan fylle sekken med!

-Ønsker du miljøskapende effekter som høyner trivselen i hjemmet, kan du ta en titt på Nilles gode utvalg i naturtro blomster. Puter og pledd gjør det også trivelig, og slikt går fort unna, sier Emelie Karlsson, som vi vil presentere nærmere i en senere utgave av avisen