Return to site

Ikke handlet julegaven enda sa du?
Det er ikke for sent og vi har gaven til den som har alt.

Potetfestivalen 2020 går av stabelen 10. til 13. september og allerede nå har du mulighet til å kjøpe billetter til fredagens store humorkveld og lørdagens spennende og varierte musikk-kveld

Terje Sporsheim og co gjorde en utsolgt kveld i år, til latter og glede, og Terje likte seg så godt på Potetfestivalen at han gjerne ville komme tilbake. I 2020 tar han med seg nye og morsomme humorister og vi garanterer at lattermusklene får kjørt seg. I tillegg til Terje med venner har vi en overraskelse på lur, som blir annonsert senere.

Lørdagen er fest og moro, og det blir hele 3 band på scenen denne kvelden. Først ut blir det relativt nystartet bandet Glovart med Pål Bang, Tore Velsand Skogstad, Marius A. Book, Even R. Skjellerud og Hans Kristian Erstad. Deretter tar Ole Puch & The Spiders over, i kjent David Bowie stil, bandet som herjet på Østlandet på 90 tallet.

Kvelden avsluttes med noe så spennende som en Grand Prix-vinner og publikumsvinner. TV-seere fra hele Europa kåret KEiiNO til sin favoritt på finalen i Eurovision Song Contest.
Den norske finalen i Melodi Grand Prix vant de med soleklar margin. «Spiritin the Sky» topper hitlister i flere land i Europa og strømmes en million ganger om dagen.

Med et slikt program burde det være enkelt å sikre seg julegave både til seg selv, venner og familien.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK