Gå tilbake til nettstedet

KLAR – FERDIG – SKOLESTART!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Hos Norli Bokhandel på Smietorget er det ifølge butikksjef Simone Stadum større utvalg av skolemateriell enn noensinne. Det sier ikke så lite! Særlig er det mye å velge i når det gjelder skolesekker fra bl.a. Beckmann, Frii og Troll of Norway. Alle merkene i butikken er kjent for god design og høy kvalitet.

broken image

Simone Stadum viser fram noe av det som tilbys elever og studenter til skolestart.

-Fra leverandøren Paperchase har vi dessuten fått inn masse lekre pennaler, viskelær, skrivesaker, almanakker og annet skrivebordsutstyr, og dessuten bokbind i både stoff, plast og papir. Fortsatt er tekstilbokbind en bestselger, og kvaliteten blir stadig bedre, sier Simone. Hun håper alle skoleelever og studenter kommer innom for å sørge for at det mest elementære utstyret er på plass til skolestart.

Bokhandelen på Smietorget bestiller også skolebøker til studenter, så det er bare å ta med bokliste og ta turen innom.

Simone og hennes medarbeidere kan også glede seg over en spennende bokhøst. Mange bøker finnes dessuten i pocketutgaver som gjør bokkjøpet rimeligere, forteller butikksjefen. Både innenfor barne- og voksenlitteraturen er det mye leseverdig denne høsten, og alle lesehester bør komme innom for å se hva de kan finne i hyllene.

broken image

Utvalget av skrivesaker er upåklagelig hos Norli.

Simone vil også i god tid fortelle at i år kommer Halloween-kostymer og tilbehør tilbake for fullt i butikkens hyller, så alle som har savnet det, har nå muligheten til å skaffe seg slike antrekk.

Leketøysavdelingen i butikken er fortsatt ruvende, og siden Norli-kjeden har ansatt en ny kategorisjef innen leketøysegmentet, tror Simone at dette vil bety mer drahjelp for butikkene innenfor dette området.

-Velkommen innom oss på Norli for å gjøre innkjøp til skolestart og for å sørge for høstens gode leseopplevelser! sier butikksjef Simone Stadum i bokhandelen på Smietorget.