Gå tilbake til nettstedet

EN KJEMPESPENNENDE HØST I BOLIGMARKEDET!

Tekst Anne Lise Skjaker Foto: Anne Lise Skjaker og Eiendomsmegler 1

De to meglerne Sindre Backe og Helle Taaje i Eiendomsmegler1 tror det blir en travel og spennende periode i boligmarkedet utover høsten. Rundt 40 boliger er innmeldt for salg, og det er mange store og små boligprosjekter rundt omkring som frembringer jobber til Eiendomsmeglerfirmaet på Smietorget i Gran.

broken image

De ansatte hos Eiendomsmegler1 tror på en spennende og travel høst og er godt fornøyd med resultatene så langt i 2019. Her meglerne Sindre Backe (t.v.) og Terje Heggen.

-Vi hadde en travel periode helt fra påske og ut til ferien, forteller Taaje, som sammen med sine meglerkollegaer registrerer at oppdragene fordeler seg jevnt utover året i større grad enn før. De store salgstoppene har flatet mere ut, noe som gir mindre stress i arbeidssituasjonen, forteller de.

Eiendomsmegler1 tar stadig flere markedsandeler, og fire meglere og én medhjelper er fullt beskjeftiget med salg av boliger gjennom året. De er dessuten fornøyd med resultatene etter 1. halvår i år og satser på å vokse videre. Kommende høst tror de det vil tilbys boliger for enhver smak.

broken image

Rognstad Boligfelt

-Det skjer mye i vårt område, og det vil komme både hus, leiligheter, tomannsboliger og hytter for salg utover høsten. Følger du med, tror vi at du vil kunne finne noe som passer akkurat deg og dine behov, enten du er alene eller har flere familiemedlemmer med på flyttelasset, sier Sindre Backe. Nye store prosjekter både i Gran, på Grua og i Harestua-området gjør at de kan love dette.

- Noen boliger går veldig fort, mens andre trenger litt lengre tid på å finne den rette kjøperen. Uansett lønner det seg å følge med på utbudet, slik at du kan sikre deg drømmeboligen når den kommer for salg, sier de to meglerne, Sindre Backe og Helle Taaje i Eiendomsmegler1 på Smietorget.

broken image

Rognstad boligfelt, interiør.

broken image

Rognstad boligfelt, eksteriør.