Gå tilbake til nettstedet

KLIKK OG HENT I DIN EUROSKO-BUTIKK!

Tekst: Anne Lise Skjaker

- Konseptet “Click & collect”, eller “klikk og hent”, som vi sier på norsk, er nå kommet til Eurosko-kjeden, forteller innehaver av Eurosko på Gran, Finn A. Hellum. - Vi håper at dette gjør det enda enklere for kunden å få tak i akkurat det skoparet han eller hun ønsker seg, sier han.

broken image

Det jobbes kontinuerlig for at kundene skal kunne handle enklere og mer effektivt også innen skobransjen. Derfor er det nå tilrettelagt for at du kan gjøre skokjøpet online, som det heter.

Konseptet “klikk og hent” er basert på at du kan velge din Eurosko-butikk, gå inn på forretningens nettside og få oversikt over vareutvalget. Når du har funnet det paret du ønsker å kjøpe, kan du ganske enkelt reservere skoene via nettet.

- Dersom du ikke finner akkurat det paret du leter etter i vår butikk på Gran, kan du søke vår Brandbu-avdeling. Kanskje finner du de ønskede skoene der, sier Finn. - Innen to timer vil du da motta en sms med bekreftelse på at skoene er reservert og kan hentes. Når det passer deg, henter du skoene i butikken, og som før betaler du i kassa.

- Dette er enkelt og effektivt og en ny måte å handle på. Velkommen innom oss i Eurosko! sier Finn A. Hellum i forretningen på Granstunet.