Gå tilbake til nettstedet

Viggaløpet 2018

- Vårens vakreste eventyr på Hadeland

Lørdag 28. april kl. 11.00 smeller startskuddet for årets Viggaløp. For 29 gang arrangerer Gran IL og Brandbu IF løpet som er blitt en massemønstring både for aktive og trimmere. I år går starten fra Storgata i Gran med målgang på Brandbu stadion.

broken image

Arrangørene er svært fornøyd med at så mange bedrifter benytter Viggaløpet som en happening både for å trimme og for å dyrke det sosiale fellesskapet. For noen er konkurranseelementet viktig, for andre er det simpelthen deltagelsen som teller.

Mange har erfart at turen mellom Gran og Brandbu ikke betinger månedsvis med trening, men arrangøren oppfordrer til å bruke den siste måneden til å forberede seg godt til løpet. Kanskje akkurat Viggaløpet kan bli målet for vårens treff i sghh.no

yklubben, trimgjengen, trilleklubben eller familiens felles trimtur!

Gran og Lunner kommune fortsetter den skarpe deltagerkonkurransen og etter Lunners knepne seier i fjor, er arrangøren spent på om Gran klarer å komme sterkere tilbake i år!

Arrangørene håper også at flere skoleklasser hiver seg på konkurransen og har i år økt premien til kr. 2000,- for den skoleklassen med størst deltakerprosent. I fjor var det 8C på Gran ungdomsskole som gjennomførte med størst deltakelse.

Antall aktive løpere har økt hvert år og det på tide at vi også får noen som utfordrer løyperekordene. Flotte vandrepokaler i både dame- og herreklassen bør inspirere.

Som vanlig vanker det flotte premier for de aktive. I tillegg trekkes en rekke gavekort på startnr. gitt av butikkene i Gran og Brandbu. Premieutdelingen skjer rett etter løpets slutt på Brandbu Stadion.

Grantoppen ønsker alle lykke til med det tradisjonsrike Viggaløpet og viser til annonse under når det gjelder påmelding.

broken image