Return to site

KVALITETSKLÆR FOR HØST OG VINTER

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Anne Lise Skjaker/Lindex

Butikksjef Mari Kvale Lysen hos Lindex på Granstunet vil gjerne fokusere på yttertøy for barn denne gangen. – Vi har fått inn utrolig mye fint i butikken nå, og jeg ønsker spesielt å promotere Fix-merket, som første gang kom på markedet i Sverige i 1925, forteller Mari.

Det finnes også mye lekkert for damene hos Lindex på Gran, og her er butikksjef Mari Kvale Lysen og ass./vm Anita Mathiassen i avdelingen for tilbehør. Selvsagt er det også godt utvalg i yttertøy for de voksne.

-Dette merket er stadig «in» til ungene. Som mor selv vektlegger jeg at ungas klær er slitesterke, holder ungene varme og hindrer at de blir klamme under. Det er også viktig med god bevegelsesfrihet. Alt dette innfrir Fix, og mer til!

Årets garderobe for unger i størrelsen 92 – 128 cm har mange fine mønstre og farger. Det ligger an til å bli en virkelig fargesprakende høst for ungene dette året!

Av yttertøy har Fix både jakker, bukser og hele dresser. I tillegg finnes et meget godt utvalg av tilbehør. Vi snakker om votter, vanter, krager, luer og i det hele tatt alt en unge trenger i en aktiv hverdag, enten stedet er barnehagen eller skolen. Noe av tilbehøret tilbys i ull, noe er produsert i vannavstøtende stoffer. Felles for alt er god kvalitet.

- Når vi kan fortelle at Fix i tillegg til den gode kvaliteten også er overkommelig i pris, er det ikke rart at mange velger dette merket når ungene skal kles opp fra topp til tå for høsten og vinteren, sier Mari Kvale Lysen i Lindex på Granstunet.

 

Vi lar ellers bildene tale for seg selv, og ønsker alle en god og varm høst med kvalitetsklær fra Lindex!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK