Gå tilbake til nettstedet

MATCH HAR HØSTENS MOTER PÅ PLASS

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Mikal Linstad hos Match i Storgata er tilfreds med at Matchkjeden også i år er nominert til årets butikkjede og markedsledende innen klesbransjen i Norge. Men dette forplikter, og gode resultater kommer ikke av seg selv. Derfor er det gledelig at Gransavdelingen har merket et lite oppsving innenfor konfeksjonsbiten.

broken image

Høsten og vinterens jakker er ankommet Match, og her viser Mikal Linstad fram noe av det kara kan glede seg til å prøve.

Alle stativer og hyller i butikken er nå fylt til randen av høstens moter for dame, herre og ung voksen. Linstad forteller at de har satset litt ekstra på å møte ungdommens krav til bekledning. – Unge menn er blitt mer klesbevisste og trives i pentøy, men jentene ligger fortsatt et hestehode foran når det gjelder å tilpasse seg motene, forteller butikklederen i Match.

Nå om dagen er det stor etterspørsel etter antrekk til høstens selskapelighet og til forestående juleball, i tillegg er det tid for å fornye høst- og vintergarderoben. Også her er damene først ute, men det er mye lekkert å velge i for begge kjønn.

Det går mye i varme farger, som okergult, brent orange og rødt, men også de som sverger til dusere farger og pasteller finner det de leter etter.

Sko fra Jean Paul har fått mer hylleplass i butikken, og dette er gode kvalitetssko som kundene etterspør. Og kundene kommer ikke bare fra Hadeland med også fra Eidsvoll, Gjøvik, Hønefoss, Toten og Jessheim, for å nevne noen områder som Gran Handelssenter drar kunder fra. Linstad er opptatt av at alle butikkene i Gran fortsatt må jobbe for å gi alle kunder en god handleopplevelse, som gjør at de kommer igjen og igjen!

Match-butikken prøver derfor å vektlegge personlig oppfølging og service, og tror at det er viktig i den harde konkurransesituasjonen klesbransjen står i for tida.

broken image

Tilbehør er viktig, og hos Match er utvalget på topp når det gjelder skjerf, hansker, vanter og vesker!

Avslutningsvis vil Mikal Linstad nevne at butikken har et godt utvalg av tilbehør som skjerf, vanter og vesker, for å nevne noe. - Det er tilbehøret som gjør prikken over i-en på et flott antrekk! sier butikksjefen i Match Gran, Mikal Linstad.