Gå tilbake til nettstedet

LAVVOUTLEIE ØYNER LYS I TUNNELEN

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Lavvoutleie

Eirik Halvorsen i Lavvoutleie har som mange andre næringsdrivende vært gjennom en meget krevende tid. Firmaet er en del av en verdensomspennende organisasjon, der de ulike aktørene samarbeider om å legge alt til rette for store arrangement. Derfor sier det seg selv at det ble bråstopp midt i mars. Halvorsen merker nå at ting er i ferd med å endre seg til det bedre.

broken image

Snekkeren, som etter hvert har gjort utleie av lavvoer og telt til heltidsjobb, er optimistisk med hensyn til firmaets overlevelsesmuligheter. Han starter sesongen noe forsinket, nærmere bestemt med et stort bryllup den 18. juli.  Da tar han i bruk årets store nyhet, nemlig seildukstelt fra den amerikanske leverandøren Sperry Tent.  Det er bestilt fire telt i ulike størrelser, fra 50 til 220 m2, men han får kun to av dem til årets sesong.

 

Halvorsen har hele Norge som nedslagsfelt for sin virksomhet, og han sitter på logistikk som sørger for utstyr og mat til alle typer arrangement. Han har også vært involvert i lokale dager som Potetfestivalen og Sommertoget på Gran. Ellers er brylluper og jubileer vanlige oppdrag som Halvorsen administrerer fra sitt kontor på Jaren.  Så hvis du går i giftetanker eller du har unnfanget en idé om en ny festival, kan det lønne seg å se mer på hjemmesiden www.lavvoutleie.no og ta en telefon til Eirik Halvorsen!