Gå tilbake til nettstedet

TRAVEL HVERDAG FOR S.O.BANG UR OG OPTIKK

Tekst av Marit B Skoglund Foto: Stian Gregersen

Det har igjen blitt en travel hverdag hos S.O Bang Ur og Optikk lengst nord i Storgata. De merker blant annet økt pågang av kunder som har kjøpt hytte på Lygna, og trenger tjenester som de kan levere. Mange andre hyggelige kunder kommer også innom, noe de setter stor pris på.

broken image

Optiker og kontaktlinsespesialist Pål Bang utfører synstest.

Gaver som varer

Her i butikken finner du også gaven som varer til jubilant eller konfirmant. Det er godt utvalg i flotte klokker fra Certina, Seiko, Casio, Festina, Gul, FlikFlak med flere. Og gaver som varer det er inn i tiden.

 

Briller og solbriller 

Her hos S.O Bang Ur og Optikk kan du få utført nøyaktige synstester på en trygg og god måte, da alle smittevernregler følges nøye opp.  Briller og kontaktlinser tilpasses nøyaktig etter ditt syn og ansiktsfasong. Solbriller får du selvsagt også her. Optiker Pål Bang poengterer viktigheten av å beskytte øynene mot UV stråler. Solbriller både med og uten styrke og glassbehandlinger tilpasset ditt behov har blitt populært. Polariserte glass som demper reflekser er å anbefale. Du kan også velge graderte glass, som er mørkere øverst.  

 

S.O Bang Ur og Optikk kjører nå sommerkampanje på Oakley og Ray-Ban med styrke. Du får 15% avslag på disse. De har også kampanje på Jean Paul solbriller med enstyrke eller progressive glass. «Raske» briller fra Petter Northug finner du også i utvalget her. Så det er bare å stikke innom for en brilleprat eller synstest.