Gå tilbake til nettstedet

LEVERER TRYGGHET OG KOMPETANSE 

Tekst og foto: Kari Isingrud 

Revisjon & Rådgivning Øst AS sikrer at kundenes regnskaper er til å stole på. Når statsautorisert revisor Morten Berg har gjort jobben sin, kan bedriftslederen sove godt om natten. 

broken image

Permer og papirer er på vei ut, og reolene er tomme. Det er PC’en som er den moderne revisorens viktigste arbeidsverktøy, sier revisor Morten Berg.

 

Revisjonsselskapet har hovedkontor i Hunndalen i Gjøvik, og åpnet kontor i Hadelandshagen på Gran høsten 2020.

- Vi tar oppdrag for både små og store bedrifter, og bistår kundene med alt fra internkontroll, skatterådgivning, omstrukturering og annen rådgivning, forteller Morten. Han påpeker at det kan være både lønnsomt og nødvendig å bruke en profesjonell rådgiver.

Revisjon & Rådgivning Øst er et lite selskap som legger vekt på service og tilgjengelighet. Arbeidsstokken består av fire godt voksne karer med solid kompetanse og lang fartstid i bransjen, og tre yngre medarbeidere som utfyller med høy teknologikunnskap og ferskere utdannelse i faget. I tillegg samarbeider de med jurister og andre når det er behov for det.
 

Morten mener det er noen fordeler med å være en liten organisasjon. Det holder kostnadene nede og sikrer gode avtaler til konkurransedyktige priser.

Fakta om Revisjon & Rådgivning Øst AS

Etablert i 2017. Hovedkontor i Hunndalen, med avdeling på Gran

Hovedmarked: Innlandet og Oslo. 7 ansatte