Gå tilbake til nettstedet

LITEN OG UNIK FYLLER 15 ÅR!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Liten og Unik

I november 2003 åpnet Åse Randi Olerud og Mona R. Myhre butikk på Granstunet. Etter flere år som Junior barneklær ble navnet endret til Liten og Unik, da de ønsket et navn med litt mer særpreg. Det siste året har også Anne Marthe Myhre Erlandsen og Andrea Lyngen Fossum kommet inn på eiersiden

broken image

Damene bak Liten og Unik feirer 15-årsjubileum! Fra venstre Åse Randi Olerud, Mona Gautvedt, Marte Myhre Erlandsen og Andrea Lyngen Fossum. Foran Mona R. Myhre.

-Vi ønsker ikke minst å rette en stor takk til Mona Gautvedt, som i alle årene som har gått siden åpningen i 2003, har vært et viktig ansikt utad i butikken.

-Vi ønsker å markere jubileet med tre festdager fra 15. – 17. november, og da blir det ekstra gode tilbud i butikken. Nettbutikken vår lanseres også den 15. november, så det blir mye å feire disse dagene, sier Mona Myhre.

- Vi håper du følger oss på Facebook og Instagram, da vi vil legge ut program og gode tilbud der noen dager i forveien. Vi på Liten og Unik ønsker alle hjertelig velkommen til jubileumsdager i butikken vår på Granstunet, sier Mona R. Myhre og Åse Randi Olerud.