Gå tilbake til nettstedet

CARISMA HAR FÅTT NY MEDARBEIDER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Innehaver av Carisma Frisør på Granstunet, Anne Engh, opplyser at fra 1. november er en ny frisør på plass i salongen. Hun heter Dunya A. Larsson og har svennebrev i frisørfaget. Dermed er det til sammen seks personer som har sitt daglige virke i den populære salongen.

broken image

Frisørene på Carisma går travle tider i møte!

Fra . Jolita Vainelavicente, Elisabeth Holtet Johansen og innehaver Anne Eng.

I november er det også sytten år siden Anne Engh var med og startet Carisma på Granstunet.

-Åra har gått kjempefort, noe som tyder på at vi har hatt det trivelig på jobben, sier Anne, som går mot travle tider i salongen sammen med de ansatte. Og det er ikke bare fra Hadeland kundene kommer. Nei, frisørene registrerer besøkende fra både Hønefoss, Nittedal, Gjøvik og Oslo, for å nevne noen områder. Siden de stadig kommer tilbake, tyder det på at de er fornøyde også!

broken image

Nytilsatt frisør hos Carisma, Dunya A. Larsson.

-Vi oppdaterer oss stadig på nye hårtrender, som vi finner på f.eks. catwalken og sosiale medier, sier Anne. – I høst skal håret være naturlig og «undone» og se friskt og sunt ut. Bølget hår og krøller er igjen en stor trend, og det blir spennende om det slår an hos kundene våre. Tilbake er også klyper, klemmer og hårbøyler à la 90-tallet.

broken image
broken image

Professional Sebastian og Special 1 selges hos Carisma.

Fletter er fortsatt populært i ulike varianter, som tilbehør eller i oppsettinger. Men det er også greit å ha glatt, tilbakestrøket hår, gjerne med skarp side- eller midtskill og satt opp i en lav og litt rufsete hestehale.

 

-Uansett om kunden vil følge moten eller ha sin egen stil, lover vi å gjøre alt vi kan for at alle er fornøyd når de går ut fra salongen, uansett kjønn og alder. Dessuten kan vi friste med meget gode kampanjepriser på pleie- og stylingprodukter nå i november, så velkommen innom oss! sier innehaver av Carisma Frisør på Granstunet, Anne Engh.