Gå tilbake til nettstedet

SØMLØST BUTIKKKONSEPT PÅ GRANSTUNET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Som nevnt i forrige avis åpnes i neste uke en ny butikk i 2. etasje på Granstunet. -Vi er i rute til den store åpningsfesten, sier Mona R. Myhre, daglig leder av den nye butikken, som har fått navnet SØMLØS.

broken image

Disse forretningsfolkene står bak den nye butikken Sømløs på Granstunet: Fra venstre: Mona R. Myhre, Tor Ole Karlsen, Åse Randi Olerud og Andrea Lyngen Fossum. Foran Roy Malterud. Marthe M. Erlandsen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

-Vi brukte litt tid på å bestemme oss for navnet, forteller Tor Ole Karlsen, senterleder på Granstunet. Sammen med Mona Myhre, Åse Randi Olerud, Roy Malterud, Anne Marthe Erlandsen og Andrea Lyngen Fossum står han bak etableringen av butikken.

broken image

-Vi gleder oss over den store interessen på sosiale medier, og det gir oss en indikasjon på at et slikt konsept er ønsket på Granstunet, sier Mona Myhre.

-Vår hovedleverandør blir Bestseller og merkene Vila, Vero Moda og Pieces, og det jobbes med å få på plass flere spennende merker til dørene åpnes.

Åpningen av butikken skal feires med et spennende program og mange gode tilbud fra torsdag 15. til og med lørdag 17. november, sier Mona Myhre til Gran=Toppen.