Gå tilbake til nettstedet

LOKALT OPPDRAG FOR GULBRANDSEN & OLIMB

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Gulbrandsen & Olimb

Med en fartstid på 24 år i markedet, har elektroinstallasjonsfirmaet i Mohagen bred erfaring innen sitt fag. De ca. 50 ansatte har i alle disse åra tatt på seg serviceoppdrag på hele Hadeland og ikke minst i Oslo-området. De har, takket være sin kvalitetsbevissthet, fått et solid fotfeste i et stadig mer presset marked. Firmaets hovedkontorligger i Oslo. 

broken image

Nå om dagen er det ferdigstillelsen av nye Jaren stasjon som har hovedfokus. Der skal det bygges ny driftsbygning og en helt ny overgangsbru for passasjerer. Det er Bane Nor som står bak prosjektet, og Gulbrandsen & Olimb er med som underentreprenør. Både driftsbygning og bru skal være ferdig iløpet av høsten.  

Det legges hele tiden vekt på å være et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig selskap på et høyt nivå. Prosjektleder Arild Gulbrandsen i firmaet har allikevel merket en viss stillstand i markedet nå i koronatiden. Han håper at samfunnet snart er tilbake i sitt gamle gjenge, og minner om at de ansatte tar på seg både små og store oppdrag, alt fra én stikk-kontakt til store prosjekter. Du behøver heller ikke vente lenge for å få oppdraget utført.   

-Vårt mål er å ha fornøyde kunder og vinne ytterligere andeler i et konkurransepreget marked, sier Arild Gulbrandsen i Gulbrandsen & Olimb.