Gå tilbake til nettstedet

LOVER EKTE JULESTEMNING MED NY VRI

Tekst og foto: Kari Isingrud

Hotell Hadeland må tenke nytt, og forbereder et koronatilpasset førjulstilbud. Det blir god mat og god stemning som vanlig, og gode smittevernrutiner skal sørge for at gjestene er trygge.

broken image

Hotellets egen nisse og hotellvertinne Veronica S. Nielsen lover god mat og trivelig førjulsstemning på Hotell Hadeland.

Hotellet på Granavollen er kjent for sin bugnende julebuffet, men nå tror hotellvertinne Veronica S. Nielsen at en del gjester vil være skeptiske til buffet.

- Det er ennå ikke bestemt om det blir noen tradisjonell julebuffet i år, sier hun, men lover at det uansett blir juleinspirert meny og annen nydelig mat.

- Vi har ekstremt dyktige kokker på hotellet, sier Veronica, og fremhever at maten er laget fra bunnen av på hotellet, og råvarene kommer fra dyktige, lokale leverandører.

Oppfordrer folk til å feire lokalt

Hotell Hadeland er inne i en tøff tid. Hotellet har normalt mange kurs- og konferansegjester, men nå er alle store kurs og konferanser avbestilt eller utsatt.

- Vi håper vennegrupper, familier og bedrifter vil feire lokalt i år. Hotellet lager gjerne skreddersydde opplegg om gjestene har spesielle ønsker, sier Veronica. Hun opplyser at de kan lage pakketilbud som inkluderer aktiviteter og overnatting, og kjøkkensjefen kan sette opp en nydelig meny i samarbeid med kunden.

---------------------

Les mer: www.hotell-hadeland.no