Gå tilbake til nettstedet

MAT MED SMAK AV JUL HOS SØSTRENE STENE

Tekst og foto; Marit B. Skoglund

Hos Søstrene Stene kaffe- og lunsjbar på Granstunet får du nå servert mat og drikke med en liten smak av jul. Birgitt og Ida Kristine Stene serverer blant annet påsmurte rundstykker med sylte, og du kan få kaffe med et hint av pepperkaker, kanel eller noe annet godt. De har også gløgg og julebrus, så det er ingen tvil om hvilken høytid vi snart er inne i. -Vi prøver å speile årstiden i maten sier Birgitt.

broken image

Birgitt Stene har mye godt i disken.

Søstrene har pyntet kaféen både inne og ute. Det er juletrær, julelys og bålpanne ute, så julestemningen får du allerede før du kommer inn. Inne er det hyggelig pynt på bordene og atmosfæren er avslappet og rolig.

Menyen hos Søstrene Stene er påsmurte brødvarer av ulike typer, salater og enkle varmretter. De har de også mange gode kaker å friste med i disken. Ta gjerne et lite friminutt hos Søstrene Stene i julehandelen.

broken image

Birgitt Stene serverer Kaffe med et hint av jul.

Søstrene Stene har mange faste gjester. -Det blir slik at man savner noen når de ikke dukker opp en dag, sier Birgitt. Hun poengterer også at de har god avstand mellom bordene og det sprites overflater mellom hver gjest som sitter ned ved et bord.

Søstrene Stene kan du også følge både på Facebook og Instagram. -Så følg oss gjerne der, sier Birgitt.

Birgitt og Ida Kristine ønske alle gjester velkommen innom både før og etter jul.