Gå tilbake til nettstedet

MENN I FOKUS HOS TRÅKKET FRISØR

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Eierne Linda Laursen og Aina Nysveen hos Tråkket Frisør kan fortelle at det er stadig større pågang av menn som er opptatt av å ha velstelt hår og skjegg. Mange av dem er oppdatert på hva som rører seg innenfor hårmoten, og menn på bygda ligger ikke etter menn i byene når det gjelder å være motebevisste, sier damene på Tråkket Frisør.

broken image

Linda Laursen, lærling Kristine Berget og Aina Nysveen i Tråkket Frisør ønsker både tidligere og nye kunder velkommen til salongen på Meieritråkket!

-Vi prøver å være i forkant når det gjelder å oppdatere oss på nye trender og forming av skjegg og barter, og vi tør påstå at dette er vi gode på! sier Linda og Aina. De presiserer at det er viktig å bruke kvalitetsprodukter når man ønsker å utsette håravfall hos menn. En egen serie for kara, myntet på hår og skjegg, er å finne i salongen.

Tråkket Frisør er også lærlingbedrift, og lærling Kristine Berget trives godt i salongen og glir godt inn i miljøet i den trivelige salongen på Meieritråkket. Unge lærlinger vet også hvordan den yngre garde ønsker å se ut på håret, så ungdom ønskes velkommen til salongen!

Ellers har Tråkket Frisør i alle år lagt vekt på en profesjonell og god drift, der frisørene holder seg oppdatert på det som skjer innen faget. Eierne tror at det gode miljøet i salongen gjør at både ansatte og kunder trives.

-Vi minner om at vi har julegaveideer og gavekort til de som har alt! avslutter Linda Laursen og Aina Nysveen i Tråkket Frisør, salongen som har eksistert i over 30 år på Meieritråkket.