Gå tilbake til nettstedet

HOS GATE 8 FÅR DU DEN GODE HANDLEOPPLEVELSEN

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Gate 8

Det er over ti år siden Hege Velsand og Birgithe Gamme startet Gate 8 på Granstunet. Damene er fortsatt eiere av butikken. – Handlemønsteret er noe endret, men vårt konsept er fortsatt det samme, forteller Hege, som har sitt daglige arbeid i bedriften. Der har hun hjelp av Eva Stadum, og begge brenner for jobben sin og trives kjempegodt med å omgås kunder.

broken image

Hege Velsand (t.h.) og Eva Stadum ønsker alle velkommen til en hyggelig julehandel hos Gate 8 på Granstunet.

Gate 8 har alltid vært en frittstående butikk, der eierne tar inn få eksemplarer av de varene de liker best. Klærne de kjøper inn er i alle prisklasser, fra de rimelige til de mer kostbare. Men det viktigste er at damene vil gi kundene det spesielle, slik at de får en god opplevelse når de kommer innom. Service er vektlagt, og når de ansatte er så engasjerte i å tilfredsstille de mest kresne kundene, blir resultatet som regel riktig bra!

-Vi er selvsagt avhengig av kunder som kommer igjen og igjen, for det er gjenkjøp som gjør at vi kan overleve i et ganske tøft marked, sier Hege.

– Kundene bestemmer hvilke butikker som blir med inn i fremtiden, så vi prøver å gjøre vårt til at vi blir en av dem!

Gate 8 har et godt utvalg av kjente merkevarer, og vi kan nevne «Soaked in luxury», «Rue de Femme», «Fleischer couture», «Untoldstories», «Pieszak», «Lee», «Unisa» og «Via Vai» sko. Også «Coster Copenhagen», som ble Børsens gasellebedrift 2018 i Danmark, finnes i butikken og er et av de mest solgte merkene, forteller Hege, som er veldig godt fornøyd med de nye lokalene de flyttet inn i for et år siden. De store glassvinduene mot fellesarealet gjør det lett å eksponere de flotte varene, og aldri er utvalget bedre enn nå før jul.

De ansatte på Gate 8 håper du kommer innom på julehandel og hjelper deg gjerne, slik at du får den beste handleopplevelsen!

broken image