Gå tilbake til nettstedet

Mester Grønn kjeden Årets Miljøfyrtårn 2019

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Dette er butikkleder Silje Eriksen og nestleder Laila Lind på bildet veldig stolte av. De synes det er flott å jobbe i en kjede som tar miljøet på alvor.

broken image

De kan fortelle at alle butikker i Mester Grønn har årlige miljømøter. Her settes det opp et miljømål for året. På Gran er målet å være et forbilde innenfor kildesortering. Alle ansatte hos Mester Grønn har også gjennomført et e-læringskurs om miljø forteller butikkleder Silje.

 

Det er mye fokus på mikroplast om dagen og Mester Grønnkjeden gjør sitt for å redusere spredning av dette. De faser nemlig ut glitter på både planter og tilbehør. De binder også blomster på en måte som ikke innebærer bruk av plast og metalltråd. Dette gjør at buketter og oppsatser i forbindelse med for eksempel sorgbinderi kan kastes rett i bioavfallet og nå er 100% nedbrytbare.

 

I tillegg kan det nevnes at hos Mester Grønn får du nå også bonus om du er medlem av Trumf. Du får 1% bonus på alle varer og 3% hver gang det er Trippel-Trumf, og hele 10% på enkelte kampanjer.

 

Så her er det mye positivt både for miljøet og deg som kunde å ta med seg framover, hilser de to hyggelige damene hos Mester Grønn Smietorget.