Gå tilbake til nettstedet

NORDEA VOKSER OG SATSER VIDERE PÅ HADELAND

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Nordea Innlandet

Nordea er et ledende finanskonsern i Norden og en av de største bankene i Europa. Faktisk er de til stede i 20 land, inkludert de fire nordiske. Det er nå over 22 år siden de kastet sine øyne på Gran og etablerte kontor på Granstunet. - Her akter vi å bli, og vi ønsker å gjøre en forskjell for kundene og for lokalsamfunnet ved å dele den brede fagkunnskapen Nordea har opparbeidet gjennom 200 års bankvirksomhet, sier Jan Erik Simenstad, banksjef nysalg.

broken image

F.v. Ola Holmstad, Anette Bunes-Roa, Aleksander Eliassen og Grete Ruden Prestkvern, alle tilknyttet avdelingen på Gran.

Som en av de ti største leverandørene av finansielle tjenester i Europa, målt etter markedsverdi, jobber de kontinuerlig for å bli bedre på digitale tjenester. Etterspørselen etter dette øker stadig, og Nordea håper å bli din fremtidige digitale bank som kan tilby nye plattformer for nettbank, mobilbetalinger og analyseverktøy, for å nevne noe.

-Vi tror at en kombinasjon av innovative digitale løsninger og en personlig relasjon, er nøkkelen til å være den beste banken for kunden, sier Simenstad. Han presiserer at Nordea, i takt med tiden, forsøker å innlemme bærekraft i all sin virksomhet og dermed styrke sin posisjon som ledende på bærekraftig finansvirksomhet i Europa.

Et grønt år for Nordea

Banken lanserte i fjor grønne boliglån, grønne billån og grønn leasing, samt 8 bærekraftige fond og flyttet nesten 30 milliarder svenske kroner til investeringer med et mindre karbonavtrykk og strenge bærekraftkriterier. Ca. 400 000 kunder har nå tilgang til mer bærekraftige pensjonsspareløsninger.

– Som en stor aktør ser vi at vi kan drive fram endringer både i bransjen og i samfunnet, sier Simenstad, som bedyrer at den gode kompetansen de har i både privat- og bedriftsmarkedet, er en stor styrke.

En skarpskodd lokalavdeling Det gjelder også for avdelingen på Gran, der Grete Ruden Prestkvern har vært med siden starten i 1997. Med seg har hun Anette Bunes-Roa, og i tillegg kan de to kunderådgiverne spille på et stort apparat av spesialister som bistår når det er behov. Ola Holmstad (bedriftsmarkedet) og Aleksander Eliassen (personmarkedet) er de to som oftest bistår Gransavdelingen.

-I lokalmarkedet samarbeider vi med bl.a. Privatmegleren og Gjensidige, og vårt mål er hele tiden å skape gode kundeopplevelser for de som ønsker å etablere seg med egen bolig eller leilighet, eller kanskje ei hytte i Lygnaområdet? Test oss gjerne hvis du ønsker deg en sikker og kompetent bankforbindelse, enten ved å ta kontakt på 481 00 995, eller besøke oss i 3. etasje på Granstunet! sier de to serviceinnstilte bankansatte på Nordeas avdeling på Gran, Grete og Anette.