Gå tilbake til nettstedet

Kappahl Smietorget vant prisen for årets julebutikk

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Det er en stolt butikksjef Irene Bamer som møter meg i butikken. Hun kan fortelle at butikken vant prisen for Årets Julebutikk i hele kjeden av KappaAhl-butikker i Norge. Prisen fikk de ved å bli vurdert som best gjennom følgende fire kriterier: En kundeundersøkelse, antall solgte plagg per kunde, antall solgte nattplagg og økning av omsetning opp mot budsjett.

broken image

Bilde av de ansatte er lånt av butikksjef Irene Bamer.

Det er en stolt butikksjef Irene Bamer som møter meg i butikken. Hun kan fortelle at butikken vant

prisen for Årets Julebutikk i hele kjeden av KappaAhl-butikker i Norge. Prisen fikk de ved å bli vurdert som best gjennom følgende fire kriterier: En kundeundersøkelse, antall solgte plagg per kunde, antall solgte nattplagg og økning av omsetning opp mot budsjett. KappAhl Gran hadde

en god økning av omsetning i Desember.

Det hun allikevel er mer opptatt av å fortelle er at de ansatte i butikken merket at kundene i år hadde et mer bevisst valg i forhold til det å handle lokalt, enn tidligere. Folk hadde bestemt seg for å gjøre julehandelen på Gran. «Det er vi selvsagt veldig glade for, og vi håper dette var et tegn på at fysiske butikker likevel kan overleve», sier Irene. Det var generelt god stemning i butikken og de ansatte koste seg på jobb i førjulstiden.

Teamet motiverte hverandre godt og jobbet mot å kunne kjempe om den gjeve tittelen «Årets

julebutikk». Nå kan de ansatte snart reise på tur sammen til Budapest, som var den flotte premien de innkasserte. Dette bidrar til at personalgruppa kan bli enda bedre kjent og mer sammensveiset, noe som også vil komme kundene til gode gjennom glade og trygge kundeveiledere.

broken image

I KappAahl-butikken på Smietorget er det også gjort en ombygging i barneavdelingene i disse dager. Her trekkes spesielt frem en ny «Newbie Shop-in-Shop», hvor hele Newbie kolleksjonen fra størrelse 44 til 128 er samlet. KappAhls eget varemerke Newbie fyller 10 år i år, så «babyen» begynner med andre ord å vokse seg til. Dette er en kolleksjon med myke, tidløse og klassiske baby- og barneklær i skandinavisk følelse, tradisjonell sjarm og vakre mønstre. Alt i mer bærekraftige materialer og all bomull er økologisk. Her finner man garantert både klær til egne småbarn, både gutter og jenter, men også visittgaver og andre små presenter.